UVJETI POSLOVANJA

Ovi uvjeti poslovanja definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Nutrivor – obrt za usluge i trgovinu. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati i pošalje narudžbu Prodavatelju.

Proizvode putem ovog web shop-a mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unešenih podataka prilikom registracije. Prilikom registracije biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Putem web shopa www.nutrivor.eu kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja.
Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini izražene su dvojno u eurima i Hrvatskim kunama. 1 eur = 7,53450

Nutrivor – obrt za usluge i trgovinu, Hermanova 20, 10 000 Zagreb, OIB 69691988976 vlasnik je web stranice www.nutrivor.eu

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može, a o roku isporuke ostatka će pismenim putem obavijestiti Kupca. Kupac može prihvatiti ili otkazati isporuku preostalih artikala.

PLAĆANJE

U nutrivor.eu web trgovini naručenu robu možete platiti virmanom na temelju predračuna (pravne osobe) te uplatnicom u svim bankama, uredima Hrvatske pošte i FINA-e.

Molimo Vas da prilikom plaćanja e-bankarstvom ili općom uplatnicom svakako navedete poziv na broj uplate koji se nalazi na Ponudi koju ste dobili e-mailom nakon autorizacije narudžbe.

Podaci za plaćanje:

Ime tvrtke: Nutrivor

Adresa tvrtke: Hermanova 20, 10 000 Zagreb

OIB: 69691988976

IBAN: HR8323400091160591222

Uplatom na žiro račun (Internet bankarstvo/pošta/banka/FINA)

Sve cijene izražene su dvojno u eurima i kunama prema fiksnom tečaju konverzije (1 EUR = 7,53450 HRK). Poduzetnik nije u sustavu PDV-a prema čl. 90. st. 2 Zakona o PDV-u, PDV nije obračunat.

Kreditnim karticama

MasterCard, Maestro, Visa.

Plaćanje karticama na Web Shopu

  • Maestro (PBZ): jednokratno i obročna otplata 2-6 rata
  • VISA Inspire (PBZ): jednokratno i obročna otplata 2-6 rata
  • Maestro: jednokratno sve banke
  • Visa: jednokratno sve banke
  • MasterCard: jednokratno sve banke

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavatelju platiti kreditnom karticom ili virmanskom uplatom na Internet stranici prodavatelja preko Stripe sa Visa ili Maestro i MasterCard karticama. U slučaju da Kupac naruči robu i odbije je primiti, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Zaštita kupaca

3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce

  • Stripe sustav koristi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka
  • Svi trgovci koji koriste Stripe su uključeni u 3D secure zaštitu, čime se jamči korisnicima shopa da je kupnja sigurna
  • Brojevi kreditnih kartica kupaca se ne čuvaju na sustavu a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka

Certifikacija po PCI DSS standardima

  • Stripe sustav radi kontinuirano na povećanju sigurnosti i potvrđivanju toga. Od ove godine će biti potvrđeno da posluje po najvišim standardima koji kartičar propisuje.
  • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je norma koja definira sigurnosne mjere za obradu, spremanje i prenošenja (komunikaciju) kartičnih podataka.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

UVJETI KORIŠTENJA

Svako korištenje materijala sa web stranice www.nutrivor.eu podliježe niže iznesenim uvjetima:

Dokumenti publicirani na www.nutrivor.eu ne smiju se kopirati osim ukoliko se kopije ne koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu. Uz poštivanje gore navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja ododgovornosti koja su na ovom web site-u navedena.

Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Nutrivor web stranice.

Ovaj web site daje općenite informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz prehranu i zdravlje. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih.

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske ili nutritivne informacije i napravljena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu medicinskog ili nutricionističkog osoblja niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedna osoba ne bi smjela koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem.

Za specifične savjete i upute u svezi s proizvodima i uslugama spomenutim na ovom web site-u, vezanima za zdravstvene tegobe, molimo da se obratite izravno na medicinske izvore, liječničko i ljekarničko osoblje, te na tijela koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u vašoj zemlji.

Nutrivor će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web site-u bile točne i precizne, ali ne daje nikakva
jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici Nutrivor web stranice suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. Nutrivor ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.nutrivor.eu kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. Nutrivor pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web site-a, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. 
Ovaj web site sadržava informacije trećih strana i linkove na druge site-ove na Internetu nad kojima Nutrivor nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. Nutrivor ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.