7 ideja za poklone koje će obožavati svaki nutrivor

  • Objava objavljena:18/12/2019
  • Kategorija objave:ŽIVOT
Trenutno pregledavate 7 ideja za poklone koje će obožavati svaki nutrivor

Ho, ho, ho, stiže nam vrijeme darivanja. Tko se ne veseli poklonima? Posebno kada su korisni, ukusni ili edukativni te pomno izabrani.

Prilikom izbora smo se vodile time da kupnjom navedenih proizvoda/usluga podržavaš male biznise i kupuješ lokalno.

pokloni koji nutrivori obožavaju

Imamo ponešto za svaki džep, a sve proizvode smo i same isprobale i baš zato što znamo kakva kvaliteta i priča stoje iza pojedinog brenda, to želimo podijeliti s tobom.

1. Pokloni biljku – BILJKOBORCI

Teško nam se odlučiti između Biljkoboxa (2 čašice s vrstama po izboru), Zagonetnih biljki (jestivi mix) i Biljkoslova (izabereš slovo po vlastitom izboru, zamijeniš sjemenke pšenice s matovilcem i gledaš kako raste).

Biljkoborci koriste certificirano eko sjeme, a neke biljke, poput dragoljuba su kompletno jestive.

Čašice možeš pronaći u svakom Intersparu, a ako si u Zagrebu, svakako svrati do njihovog novo otvorenog biljko shopa na Trešnjevci i dopusti da te zaraze svojom energijom.

CIJENA: 40-100 kn

https://www.instagram.com/p/B5-J60XppK1/

2. SKINTEGRA cruelty free poklon

Svjetsko, a naše, Skintegra je brand koji je svojim konceptom osvojio sve koji su ih imali priliku isprobati. Mi smo vjerne Skintegrinoj filozofiji o kozmetici bez štetnih sastojaka koja nije testirana na životinjama, a da cijela priča bude još bolja, dio prihoda redovito doniraju udrugama za zaštitu životinja.

Svi, ali baš svi proizvodi su im savršeni, a nama su najdraži Atomic, čistilica s kojom istovremeno možeš napraviti i masažu lica te njihov najnoviji adut Architect. Radi se o anti-age serumskoj emulziji koja će izbrisati mrljice i zagladiti kožu. Skintegra je drugačija od svih drugih brandova kozmetike i ako još nisi isprobala ništa iz njihovog asortimana, moramo te upozoriti, zarazno je dobro.

CIJENA: 139-179 kn

https://www.instagram.com/p/B4rfdRaJ4jo/

3. POETICACAO hand made čokolada

S čokoladom nikad nećeš fulati, a pogotovo kada se radi o raw, ručno rađenoj čokoladi bez šećera koja je pomno upakirana u zero waste staklene posudice koje kasnije možeš opet iskoristit. Plus, Irena će uključiti i karticu s porukom po izboru.

Možeš birati između 50:50 ArawNCINI ALMIGHTY (bitter orange zest / gorka naranča)*, 50:50 OrawHNJAČA (walnuts / orah), 50:50 DUBRawVKA / RawGUSA (almond+smoked salt / badem+dimljena sol) i još niza drugih okusa i kombinacija. Najbolje da prelistaš katalog ovdje i naručiš ovdje.

CIJENA: 25- 132 kn

https://www.instagram.com/p/BiZZQxWFT_C/

4. TERRA CERAMICA lokalna keramika

Postoje teorije da nam je hrana ukusnija, ako je lijepo poslužena i vizualno privlačna. Ako tome dodaš i neobične oblike i personalizirane poruke na posuđu, cijelo iskustvo je još posebnije i čini prekrasan poklon. Dok se ne razbije.

Teinu keramiku možeš pronaći u Koferu, a ako nisi u Zagrebu, javi joj se na mail i provjeri koje su mogućnosti.

CIJENA: 120-200 kn

https://www.instagram.com/p/BudneOBnL2c/

5. CURCUMIN FORTE+ suplement koji čini razliku

Dodatak prehrani se možda ne čini kao simpatičan izbor za poklon, ali možda je baš to ono što treba tvojim voljenim. Kurkuma dokazano smanjuje upale u organizmu, a ovaj konkretan proizvod ima ful nabrijan sastav i stvarno čini razliku.

CIJENA: 132,40 kn

https://www.instagram.com/p/B5-LvGbpuWQ/

5. AUTOIMUNI NUTRIVOR- PRIRUČNIK I KUHARICA BEZ ALERGENA

Knjiga je najbolji poklon, a ova knjiga je prepuna korisnih i primjenjivih informacija te recepata za svaku priliku i prigodu. Neovisno o tome imaš li autoimunu bolest ili samo niz simptoma koje ne možeš povezati, ‘Autoimuni nutrivor’ ima odgovore i nudi rješenja. Ako naručiš preko našeg shopa, na poklon dobiješ i 20 minuta besplatnih konzultacija.

CIJENA: 299 kn

https://www.instagram.com/p/B40f8ZEJXfp/

7. CONTENT CREATIVES online program

Voliš nekoga tko ne zna što želi, ali zna da želi više? Prijavi nju ili njega na TeaTime online program Content Creatives koji kreće u 1. mjesecu i gledaj kako ta osoba otkriva svoju strast i mijenja vlastitu realnost. Ne postoji ništa uzbudljivije od praćenja vlastitih snova, a Tea je tu da pomogne s procesom. Inspirativno, edukativno, motivirajuće i zabavno, nema šanse da ostaneš na mrtvoj točci nakon ove edukacije.

CIJENA: 410 kn

https://www.instagram.com/p/Bkavdp1lXCH/

I to je to. Blagdani nisu samo pokloni i fina hrana, ali čovjeka veseli. 🙂 Želimo vam puno mira, ljubavi, smijeha i zagrljaja.

NAPOMENA: Ovo nije sponzorski post i autorice nisu primile nikakvu naknadu za spomen navedenih proizvoda i usluga.